KVALITETA GORIVA JE JAKO BITNA!

Naša novo izgrađena pumpa rađena je po najsavramenijim standardima, kodeksima i regulativama EU tržišta. 

Obaveza nam je da vas informiramo o tehničko tehnološkom napredku u ovoj branši koji smo prvi uveli na BH tržištu, a jako je bitno za vas krajnje korisnike i vaša vozila.

Naš cjevovod od rezervara do pumpi rađen je sa najsavramenijom tehnologijom Njemačkog PVC proizvođača marke S 36, a ono što je bitna razlika jeste da su sadašnji cjevovodi u BiH rađeni i rade se od čelika, gdje kroz određen period prijeti korozija koja dolazi u dodir sa gorivom i automatizmom dovodi do niže kvalitete naftnih derivata koja kasnije prouzrokuju vozilu niz problema i pojačanu potrošnju goriva po pređenom kilometru. 

U naš sistem ugrađeno je šest filtera od rezervara do pištolja koji su odgovorni za čisto gorivo te je ujedno to i njihov primarni cilj, a eksplicitno znači da će naš kupac dobiti visoki kvalitet nafte i naftnih derivata.

U naše pumpe ugrađeni su agregati koji imaju povrat gasova, sprečavaju isparavanje goriva prilikom sipanja, odnosno ne gubljenja oktana, a krajnji rezultat je toga je da vaše vozilo ne gubi snagu, kvalitetniji rad dizni, ubrizgavanja i ostalih bitni svojstva na uopšteni rad motora.

S poštovanjem,

IBRAHIMOVIĆ D.O.O